mei 11

Tent huren in Nederland

Geen categorie

0  reacties

Kamperen in Nederland

Wij Nederlanders kamperen graag. Een camping in Nederland is dichtbij en je komt altijd weer op plaatsen waar je nog niet eerder bent geweest. Want zonder écht ver te hoeven reizen, kan je in Nederland kiezen uit enorm veel leuke plekken. Mooie dorpen en steden met cultuur en historie, water met strand erbij, veel natuurschoon en een uitgebreid netwerk aan fiets- en wandelroutes om alles te kunnen ontdekken. Er gaat eigenlijk niets boven kamperen in Nederland

Erop uit voor een weekend

Ben je het thuis zitten ook zo zat? Pak je slaapzak en kussen en boek een tent bij tent-ok. Op de verschillende campings staan 2-persoons hoteltenten en 4-persoons Berber tenten voor je klaar om in te overnachten. Het enige wat je mee hoeft te nemen is beddengoed en je eigen spulletjes.

Tent huren op camping voor één nacht

Omdat we iedereen de gelegenheid gunnen om zowel kort als lang op vakantie te gaan, kan bij Tent-ok ook voor één nacht een tent geboekt worden. 

Tent huren in Drenthe

Midden tussen Drentse natuurgebieden ligt vakantieoord De Bronzen Emmer. Vlakbij Meppen in het zuidoosten van Drenthe. Een rustige, kindvriendelijke camping waar vriendelijke mensen voor je klaarstaan. De Drentse gemoedelijkheid is hier vanzelfsprekend. Door de vondst van een emmer afkomstig uit het Bronzen tijdperk is de naam De Bronzen Emmer ontstaan. Hier staan de tenten van Tent-ok opgesteld.

Tent huren in Friesland

In het midden van Friesland in de Trynwâlden bevindt zich de gezellige camping de Terpen. Op de camping is een open tuin, moestuin en boomgaard met een gezellige theetuin. Je kunt hier ook een hengeltje uitgooien. Tevens worden er regelmatig evenementen en fairs gehouden.
In de prachtige omgeving zijn veel activiteiten. Zo zit je vlakbij Leeuwarden, Dokkum, de Ryptsjerksterpolder, Aquazoo en het natuurgebied De Grutte Wielen.
De eigenaren van deze camping heten je van harte welkom. Hier staan de tenten van Tent-ok opgesteld.

Tent huren op camping bij Wognum

Familiecamping Molenwurf is een kindvriendelijke familiecamping. De camping ligt aan de rand van het dorpje Wognum, midden tussen de landerijen en (fruit)boomgaarden.

Tent huren in provincie Groningen

Camping ’t Strandheem is gelegen aan een meertje vlak bij Opende (Gr). Een echte familiecamping, waar iedereen ontspannen vakantie kan vieren. Het hele gezin, kleine kinderen, tieners én de ouders worden van harte welkom geheten op deze camping. Door de vele mogelijkheden is er altijd iets te doen op deze camping in het Groningse land op de grens met Friesland.

Over de auteur

Tietie Sanders

Via een kennis ben ik terecht gekomen in de recreatie en verhuur ik in samenwerking met campings ingerichte tenten.

Vragen over de tenten en de mogelijkheden wanneer er andere samenstellingen zijn, zijn vragen die ik de afgelopen jaren heb gekregen van gasten. Het is altijd gelukt om een passende oplossing voor de gasten te vinden. Uiteraard altijd samen en in overleg.

Het persoonlijk contact met mogelijke gasten is erg leuk maar ook heel bijzonder. Wanneer blijkt, dat gasten daardoor een bijzonder verblijf in één van mijn tenten hebben, is de energie die hier uitkomt vele malen groter en leuker dan de energie die erin moet worden gestopt. Zelfs de tijd die het kost om dit te initiëren is zeker eentje die veel voldoening geeft.

You may also like

Tent huren bij dagje Schiermonnikoog

Tent huren bij dagje Schiermonnikoog

Tent huren bij Fiets4daagse in Drenthe

Tent huren bij Fiets4daagse in Drenthe

Tent huren bij wandelen in Drenthe

Tent huren bij wandelen in Drenthe
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>