mei 6

Tent huren bij Fiets4daagse in Drenthe

Activiteiten

0  reacties

Tent huren bij fietsvierdaagse Drenthe

Bezoek aan fietsvierdaagse Drenthe (bron: fiets4daagse.nl)

Jaarlijks wordt de fietsvierdaagse georganiseerd in Drenthe. Dit wordt jaarlijks georganiseerd in de maand juli. Opstart kan op diverse plaatsen.

Tent huren op camping in Drenthe

Midden tussen Drentse natuurgebieden ligt vakantieoord De Bronzen Emmer. Vlakbij Meppen in het zuidoosten van Drenthe. Een rustige, kindvriendelijke camping waar vriendelijke mensen voor je klaarstaan. De Drentse gemoedelijkheid is hier vanzelfsprekend. Door de vondst van een emmer afkomstig uit het Bronzen tijdperk is de naam De Bronzen Emmer ontstaan.

Op dit park staan de tenten van Tent-ok opgesteld. Hierdoor hoef je alleen door het meenemen van beddengoed en eigen spulletjes een overnachting te boeken.

Tent huren in Drenthe

Of je nu houdt van een ontspannen rustige vakantie in de luwte van je eigen plek, erop uit gaat om één of meerdere dagen met de fiets4daagse mee te doen, het is allemaal mogelijk!

Over de auteur

Tietie Sanders

Via een kennis ben ik terecht gekomen in de recreatie en verhuur ik in samenwerking met campings ingerichte tenten.

Vragen over de tenten en de mogelijkheden wanneer er andere samenstellingen zijn, zijn vragen die ik de afgelopen jaren heb gekregen van gasten. Het is altijd gelukt om een passende oplossing voor de gasten te vinden. Uiteraard altijd samen en in overleg.

Het persoonlijk contact met mogelijke gasten is erg leuk maar ook heel bijzonder. Wanneer blijkt, dat gasten daardoor een bijzonder verblijf in één van mijn tenten hebben, is de energie die hier uitkomt vele malen groter en leuker dan de energie die erin moet worden gestopt. Zelfs de tijd die het kost om dit te initiëren is zeker eentje die veel voldoening geeft.

You may also like

Tent huren in Nederland

Tent huren in Nederland

Tent huren bij dagje Schiermonnikoog

Tent huren bij dagje Schiermonnikoog

Tent huren bij wandelen in Drenthe

Tent huren bij wandelen in Drenthe
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>