februari 24

Tent huren bij Wildlands Emmen

Activiteiten

0  reacties

Bezoek aan Wildlands Emmen (bron: wikipedia.com)

Wildlands zoo is een dierenpark aan de rand van Emmen. Het park heeft een oppervlakte van 24 hectare en is opgedeeld in vier gebieden.

  1. In Jungola staat de jungle centraal. 
  2. In Serenga zijn de savanne en woestijn het onderwerp
  3. In Nortica de poolgebieden

In deze themagebieden bevinden zich kenmerkende diersoorten voor de regio die wordt verbeeld maar ook bij het thema passende beplanting, gebouwen, horeca, winkels, entertainment en attracties.

Het vierde en laatste themagebied is de overdekte speeltuin Animazia, waarin zich ook enkele dierverblijven bevinden.

De geschiedenis van Wildlands Zoo (bron: Wikipedia.com)

Het park is ontstaan na verhuizing van het voormalige (Noorder) Dierenpark Emmen. Voor dit park was er in de jaren 90 op en rondom haar terrein aan daarom in 1998 een uitbreiding aan de andere kant van het centrum, op de Noordbargeres. In 2007 werden de plannen bekendgemaakt die inhielden dat het dierenpark de locatie aan de Hoofdstraat zou verlaten om zich in zijn geheel te vestigen op de Noordbargeres.

Reis naar Wildlands Zoo Emmen

Vanaf de camping ben je met de auto in 15 minuten bij het parkeerterrein van Wildlands Zoo. De reis door de jungle kan beginnen.

Tent huren op camping bij Emmen

Midden tussen Drentse natuurgebieden ligt vakantieoord De Bronzen Emmer. Vlakbij Meppen in het zuidoosten van Drenthe. Een rustige, kindvriendelijke camping waar vriendelijke mensen voor je klaarstaan. De Drentse gemoedelijkheid is hier vanzelfsprekend. Door de vondst van een emmer afkomstig uit het Bronzen tijdperk is de naam De Bronzen Emmer ontstaan.

Op dit park staan de tenten van Tent-ok opgesteld. Hierdoor hoeft u alleen door het meenemen van beddengoed en eigen spulletjes een overnachting te boeken.

Tent huren bij Emmen

Of je nu houdt van een ontspannen rustige vakantie in de luwte van je eigen plek, erop uit gaat om de omgeving te verkennen of het juist leuk vindt om in het hoogseizoen mee te doen met de uitgebreide (kinder)animatie, het is allemaal mogelijk!

Over de auteur

Tietie Sanders

Via een kennis ben ik terecht gekomen in de recreatie en verhuur ik in samenwerking met campings ingerichte tenten.

Vragen over de tenten en de mogelijkheden wanneer er andere samenstellingen zijn, zijn vragen die ik de afgelopen jaren heb gekregen van gasten. Het is altijd gelukt om een passende oplossing voor de gasten te vinden. Uiteraard altijd samen en in overleg.

Het persoonlijk contact met mogelijke gasten is erg leuk maar ook heel bijzonder. Wanneer blijkt, dat gasten daardoor een bijzonder verblijf in één van mijn tenten hebben, is de energie die hier uitkomt vele malen groter en leuker dan de energie die erin moet worden gestopt. Zelfs de tijd die het kost om dit te initiëren is zeker eentje die veel voldoening geeft.

You may also like

Tent huren in Nederland

Tent huren in Nederland

Tent huren bij dagje Schiermonnikoog

Tent huren bij dagje Schiermonnikoog

Tent huren bij Fiets4daagse in Drenthe

Tent huren bij Fiets4daagse in Drenthe
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>