Hoteltent

Hoteltent

De hoteltent is De nieuwe vorm van kamperen. De tent is ingericht als ruime hotelkamer. De vloeroppervlakte van de tent is 3,50 x 4,00 m. met overal voldoende stahoogte. De totale inrichting is als een hotelkamer zonder sanitair. Overnachtingsmogelijkheden voor 2 personen. De voorziening is gericht op ontbijt, koffie, thee en drankjes. Voor het eten is er een zitgelegenheid buiten de tent.

Deze vorm van kamperen is met name geschikt voor trekkers, mensen die een alternatief voor hotelkamer zoeken in de natuur, gezinnen met kinderen die een eigen tent willen voor slapen, chillen e.a. Er is voldoende ruimte om gescheiden te slapen, maar in het overige tent deel ook voldoende ruimte in tent om met 4 gasten te verblijven. Tevens de meest geschikte manier voor kamperen met (oudere) kinderen of voor echtparen die een eigen kamer wensen voor slapen en overige luxe. Voor sanitair wordt gebruik gemaakt van de sanitair voorzieningen van de camping. Koken doe je buiten. De inrichting biedt je voldoende mogelijkheden voor zowel binnen als buiten. 

 

DSC04228
DSC04327
DSC04321
DSC04317
Met pannen hoef je nooit meer te slepen
DSC04287
DSC04272
DSC04349

Ervaringen

Gehuurd door gezin met 3 kinderen:

Ouders hebben gebruik gemaakt van een tent, de 3 kinderen van de andere hoteltent. Zonder probleem is een extra bed geplaatst. Rust voor de ouders, en rust en onrust voor de kinderen. Bij slecht weer rummikub gespeeld in voortent van de ouders, de dag erop gekaart in de tent van de kinderen. Helemaal perfect. (helaas kunnen we het weer niet beter maken).

Gehuurd door twee echtparen:

Perfect, iedereen had eigen privacy, wel gezelligheid met elkaar. Klinkt gek, maar een eigen kop thee en koffie zetten en een uur later met zijn vieren gezamenlijk borrelen is pure luxe.

Gehuurd door jong stel:

De tenten zagen er goed uit en alles wat je nodig hebt is aanwezig. De bedden vonden wij erg goed en wel zo prettig dat deze hoog zijn, waardoor je het minder snel koud krijgt!

Verder staan ze naast elkaar maar met genoeg ruimte ertussen, op een mooi veldje. 

Kortom prima aanrader deze Tent-ok.

 

>